2010. október 18., hétfő

Madártej

A tegnap készítettem. Azt írja a recepten, hogy 35 perc alatt megvan. Persze, én megint csak féladagot készítettem :P, és képzeljétek, megvolt 20 perc alatt. :P

Íme a recept:
http://www.finomreceptek.hu/sutemeny-receptek/madartej-recept

Őszintén, szerintem nem egészen csináltam jól, mert túl híg lett a krém. Kicsit lassabban kellett volna szerintem a tojássárgáját belekevergetni, de mind futott ki a tej, úgyhogy én zsupsz bele az egészet, felfőztem, és kész :P A lényeg az, hogy nagyon finom volt, és már nagyon rég ettem ilyet. Azért választottam ezt a receptet, mert ez tűnt a legegyszerűbbnek. Nem tudom, mama hogy szokta készíteni, de kíváncsi lennék rá, úgyhogy kérlek, Mirjám, lopd el tőle, faggatsd ki, és írd le ide :D Köszi...

És akkor jöjjön egy nem-sikerült kép (akkor jutott eszembe, hogy fényképezzem le, mikor már kitettem tálkákba):

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

azt hiszem, mama majd nagyon szivesen fog "kifaggatodni":P alig varja, h tudjon vamait rolatok...:) es puszil titeket
meg en is
meg mindenki:D

Borzási Márta írta...

Az úgynevezett krémje, csak akkor krémesebb, ha teszel bele egy vaniliás pudongot...
Amúgy nagyon jól néz ki! Megkóstolnám...

Borzási Márta írta...

Még megjegyezném, hogy nemcsak dekorként, az ízösszhang véget is megszórható mazsolával.
Aztán besűríteni szokták még keksszel is. Csak úgy egészbe bele engeded a kekszet, s majd lesz ideje megpuhulni. :)

Johanna írta...

Mama már el is készítette, és el is modta nekem, hogyan, míg Édesanyáék felétek jártak, csak nem írtam még le, bocsi. De bepótolom. :)