2010. december 30., csütörtök

Egészben főtt disznóhús

Kuktába töltött vízbe tesszük a disznóhúst. Ebbe szórunk még sót, borsot, pirospaprikát, vegetát, és beletesszük a zöldségeket is: egész hagymát, egész murkot, egész petrezselymet, egész paprikát, egész paradicsomot, egész zellert és végül petrezselyemzöldet. Kb. másfél, két órát főzzük, míg megfő, de ha nem kuktában főzzük, akkor kell három óra is. Ha kivettük a kuktából, kihűtjük egy kicsit, majd a vendégek előtt szeleteljük fel.

3 megjegyzés:

Dóczi Tábita írta...

:) Johanna, köszi szépen ezeket! Örülök, hogy végre írtál ide.

Szabó Szilárd írta...

Tubicka, lássuk mit főztél mostanság:)...kérünk új recepteket:P:)

Borzási Márta írta...

Johanna, a húst akkor kell 3 órát főzni, ha az marhahús. Csak úgy megjegyzem... :)