2010. december 30., csütörtök

Mustáros-mézes csirkehús

Nem tudom, hogy ez a recept honnan van meg nekünk, Édesanya szerezte valahonnan, de ez az egyik kedvencem. Most ezt is kép nélkül, aztán majd később lesz az is.

2 k mustár + 1 pohár joghurt + 2 k méz + vegeta + só + bors + pirospaprika + olaj + egész fej zúzott fokhagyma. Ezt összekeverjük, és ebbe mártogatjuk bele jól a megmosott csirkehús darabokat.
Lehet egy éjszakát is így tartani, bepácolva, a hűtőben. Ezután berakjuk a tepsibe, és kb. fél órát - egy órát sütjük a 18o fokra előmelegített sütőben, közben megforgatjuk.

Jó étvágyat! (Aztán várom a te képeidet is, Tubic!)

1 megjegyzés:

Borzási Márta írta...

hú a múlt héten készítettem, és elfelejtettem lefotózni... Hogy mikor lesz nekem egy pici kis újságírói vénám....