2010. augusztus 11., szerda

A karfiol besamellel

Megint elfelejtettem lefényképezni idejében :D Csak ennyi maradt belőle. Mindent úgy csináltam, ahogy mondtad, édesanya, és Efinek is nagyon ízlett. :) (a sajtot nem reszeltem, csak vékony csíkokra vágtam, az látszik sötétebbnek itt)

2 megjegyzés:

Borzási Márta írta...

Hát ez nagyon jól néz ki! Örvendek! Ügyes vagy! És Efinek is ízlett...Nagyszerű!

Miner.hu írta...

Sziasztok!

Mivel sajnos nem tudom, hogy melyikőtök a blog vezetője, ide írok, a közösbe.

Mint gasztrobloggereknek, szeretném a figyelmetekbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogotokból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

Szeretnénk, ha a Ti blogotok is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásotokat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésekből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni a teljes írást, akkor a blogra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőtök sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50--100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

Amennyiben úgy döntöttetek, csatlakoznátok hozzánk vagy kérdésetek van, írjatok az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu