2010. augusztus 6., péntek

Rakott krumpli :)

Íme:


:))))))

Újítás: tenni bele jó sok sajtot, és ha van "pazarolnivaló" (ami persze nincs) soknád, azt is. A többit nem írom le, mert úgyis tudod.
Egy kicsit későn jutott eszembe, hogy lefényképezzem, már majdnem mind megettük. Sajna. De gondold azt, Tubic, hogy te is itt voltál, emlékezve az ízekre, és arra, hogy hol szoktál ülni az asztalnál. Pussz!

Jaa, és mielőtt elfelejteném: nehogy elfelejtsd megsózni, (bár most szerelmes vagy, úgyhogy biztos nem probléma a sózás), mert ez most jól sikerült, de a múltkor semmi íze nem volt, amikor nem sóztam meg. És a tejfölt semmivel se cseréld fel, se joghurttal, se kefírrel, se semmi egyébbel, mert nem lesz finom. Kipróbáltam, és alig lehetett megenni. :P

2 megjegyzés:

Dóczi Tábita írta...

Hm... :) Koszi. Igaz, hogy tudom, hogy milyen ize kell, hogy legyen, meg hogy hogy kell kinezzen, meg hogy mi kell bele, de nem tudom, hogy mibol mennyi... Kerlek, ird le, hogy hany krumplihoz hany tojas kell :D

Borzási Márta írta...

Nagyon finom volt, sokan ettünk belőle, mindenki dícsérte:) Gratulálok Johikám!

Tábinak: 12-15 krumpli, 9 tojás. Ez 3 rendbe jön elosztva, minden rendbe kerül 4-5 krumpli lereszelve, +3 tojás. A krumlira só és egy kis olaj csepegtetve, aztán a tojás, rá a tejföl és sajt. Kisütni lerben 180-200 Celsius fokon, 30 percet kell sütni.